• FORNØYD: Odd Arne Kristiansen, Løten med en ørret på 2,6 kilo. Foto: Privat FORNØYD: Odd Arne Kristiansen, Løten med en ørret på 2,6 kilo. Foto: Privat
  • MJØSØRRET: Erik Andre Engelstad med en mjøsørret på 3,8 kilo.? Foto: Privat

Neste fredag offentliggjøres navnet på vinneren av laksefisketuren til Namsen: fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land – og overnatting i hytte for fire personer.

I tillegg er det neste uke klart hvem klassevinnerne er – en plassering som gir gavekort på 1.000,-

Og:

Alle sportsfiskere som har sitt navn på lista mottar diplom som bevis på at man har plass blant storfiskerne sesongen 2015.

Fremdeles er det en mulighet. En weekend i slutten av august er ingen dårlig fisketid, det vet alle sportsfiskere. Ofte kommer det også nok nedbør til å fylle elvene, noe som selvsagt øker mulighetene for å ta storfisk.

Fire flotte fiskedøgn igjen før porten til årets fiskekonkurranse stenges. Benytt sjansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.