«Vedlagt ligger et bilde av en ørret på seksti centimeter, 2380 gram. Tatt på Rapala i Mistra 24. juli», skriver Pål Nermo fra Løten. Han viser stolt fram fisken sin på bildet, og det har han all grunn til. Dette er et et flott eksemplar, tatt i et klassisk terreng.

Han er ikke alene. Fra Lillian på «Rendalen Sport» meldes det: «Da har det løsnet litt i Mistra, flere fine på kort tid.» Her er fiskene hun sender på sin liste: Tre og en halv kilo, tre kilo - og to komma tre kilo. Det ble en sterk sesong i Mistra i fjor, men det er ingen tvil om at det er tatt mye stor og fin ørret der også i år.

Og sjekk for all del Brumunda. En kar som heter Jimmy Oppegård har hatt et eventyr av en sesong i elva, og denne uka meldte han: «Hei! Endelig satt storfisken på kroken i Brumunda. 05.30 i dag tidlig (27-7-2015) fikk jeg en ørret på 3.0 kg tatt på wobbler.»

En flott ørret ble også tatt av Rikke Marie Vollan: «Ønsker å melde inn følgende fangst: Dato: 23.07.2015 Fisk: ørret Vekt: 1,32 kg Sted: Brumunda»

Og sist – men ikke minst: Atnaelva, hvor Finn Åge Iversen fra Hamar er meldt inn med to flotte ørret, den største på 1,94 kilo – tatt 24. juli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.