• FORNØYD: Frank Sletli fra Løten viser fram en ørret på nær to kilo.

Fire timers laksefiske med roer, tolv timers fiske fra land – på Lilleøen gård i Overhalla. Pluss overnatting i hytte for fire. Det er gullbilletten som trekkes blant alle som har meldt inn fisk til fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad.

Den som stikker av med hovedpremien kan gjerne ha med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Flere har også benyttet muligheten til å kjøpe utvidet fisketid.

Han som ble trukket ut som vinner i fjor, Tore Finberg fra Ridabu, tok i sommer en laks på 5,3 kilo. Og kameraten hans, en annen ivrig lokal sportsfisker, Sigbjørn Svenkerud, var også med på turen. Han tok en sjøørret på fire–fem kilo.

En svært interessant opplysning er det også at Finberg mistet flere lakser på sin første økt, den med roer.

Klassevinnerne i fiskekonkurransen mottar også i år gavekort på tusen kroner. Og selvsagt mottar alle konkurransens gjeve diplom. Når august takker for seg, så er fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad 2015 historie. Fortsatt er muligheten her for å melde seg på, men nå er det kun få dager igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.