En rugg på 5,1 og en til på tre kilo!

Leder i Moelv og Omegn Jeger- og fiskerforening (MOJFF) Robert Larsen er den som selv forteller historien: «Hun har vært med på mange turer, både høst og vår, men aldri hatt bett eller fisk i båten.»

Denne gang traff de bettet. Flere fisk ble satt tilbake – og to ble altså tatt med tilbake, en på fem og en på tre kilo. Det gir Ronja en plass ganske så høyt oppe på lista, faktisk på en sjetteplass – og hun har bare en fra gjengen i Ringsakerfjorden på en plass over seg, nemlig Bjørn Magne Øverlien, som 8. mai satte ny personlig rekord med 5,5 kilo.

Far sjøl, Robert Larsen, må nøye seg med en plassering litt nede på lista. Foreløpig.

Tilbake

Kameratene Anders Kurud og Erik Holte forteller om en strålende opplevelse i Furnesfjorden. Anders tok først en ørret på tre kilo, før Erik tok en på 6,3 kilo. Vi lar Anders her selv fortelle i sin e-post:

«Fisken (6,3 kg red.anm.) ble fanget på samme Devon som den på tre kilo og fikk etter en kjapp fotoseanse svømme videre. Kan også nevne at i det vi drev å ordnet stengene etter fisk nummer en, så hugg fisken på 6,3 kilo før vi hadde rukket å ha fått alle slukene uti vannet igjen.»

5. mai

Det ble litt av et døgn, for i en annen båt, også 5. mai, satt Sigbjørn Svenkerud – og han leverte denne lista: 5,0, 3,4 og 3,2. Og som ikke det var nok, så meldte rutinerte Erland Ryen fra Brumunddal inn en punding – også tatt 5. mai. I Ringsakerfjorden tok Helge Hansløkken en på 4,2 og Joakim Løkken en på 3,5. Alt samme døgnet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.