Det var allerede på sesongens første natt kjempefisken bet på. Ørreten målte 98 centimeter og ble tatt i Furnesfjorden ifølge Martin Elverhøi. 

Selv om sesongen så vidt er i gang, kan allerede sesongens største fisk allerede være tatt i Mjøsa. Det er hvert fall ikke hver dag det biter på ørret på over ni kilo. 

- Det er ekstremt sjeldent man får så stor ørret, sier Elverhøi og forteller at de fisker mye i Mjøsa. 

- Gjorde som den ville

Elverhøi og Ruud deler båt, og har nå fått fast plass til båten i Brumunddal. Elverhøi forteller at det ikke var fort gjort å få dratt opp storfisken.

- Det gikk nok rundt 40 minutter for å få den opp i båten. Fisken gjorde som den ville den, men vi klarte å slite den ut, humrer han.

Elverhøi forteller at de også fikk en ørret på rundt fem kilo søndag. 

Har tatt fri

De to er over gjennomsnittet interessert i fisking, og har tatt seg fri fra jobb den første uka av dreggesesongen i Mjøsa. Da HA snakket med Elverhøi mandag kveld var de på vei ut på Mjøsa for å prøve lykken på nytt.

- Det har vært jevnt over bra så langt. Vi har tatt tolv ørreter på to dager nå, men vi slipper mye av den ut igjen. Det er bra fiske nå, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.