• BEIST: Gjedda er på 11,3 kilo. Han som fanget gjedda, er Kjell Ola Stubsveen (rød singlet). Foto: Privat
  • BURSDAG: Jan Arhaug tok denne ørreten i Mistra på bursdagen sin.
  • FORNØYD: Hans Emilsen fra Hamar vant bil i fiskekonkurransen Fiskefesten i Rendalen. Foto: Lillian Aune

Og fiskefesten fortsetter også i år, for oss alle – uansett hvor vi er med fiskestanga.

Husk å melde fra til oss i redaksjonen i Hamar Arbeiderblad når det napper, når du tar fisk over minstemålet i konkurransen (se egen sak med minstemål, regler og telefonnummer og e-postadresse), og send gjerne med bilde av fisker og fisk. Hver uke trekker vi ut en vinner av gavekort, etter endt sesong premieres klassevinnere, alle med navn på lista mottar diplomer.

Og ikke minst: en vinner av laksetur til Namsen trekkes ut.

Hans vant

Helt strålende er historien om Hans Emilsen, som vant en bil i førstepremie i Fiskefesten i Rendalen sist helg. Hans tok åtte ørret på Storsjøen i løpet av konkurransen, og en av dem, en ørret på 1,710 kilo ble vinnerfisken – den fisken som var nærmest idealvekta i konkurransen: 1,730 kilo.

– Det er lenge siden jeg har vært så skjelven, sa Hans Emilsen til Hamar Arbeiderblad.

– Det er helt utrolig at jeg vant, jeg som aldri har vunnet noe som helst før.

Seks kilo

Den største fisken som ble tatt under «Fiskefesten», var på seks kilo. Den tok Hans Berg fra Ilseng i Storsjøen.

Hans og Hans er begge inne på lista i konkurransen i Hamar Arbeiderblad. Hans Emilsen er, som mange sportsfiskere vet, en rutinert herremann når det gjelder mjøsfiske. Derfor ikke overraskende at han er inne på lista med et par skikkelige rugger. Den største på mer enn sju kilo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.