• BEIST: Emma og Stein Ola Klafstad fra Tangen fikk denne gjedda på 13 kilo utenfor Skreiberget.

Forrige fredag klokka halv åtte på kvelden slo den til, et prakteksemplar av en mjøsørret, utenfor Grefsheim Alle’n. Takten på hjerteslagene økte garantert radikalt hos pappa Jens Edgar Haugen og sønnen Nicolas Haugen Krogvold (6).

Jens Edgar skriver i en mail til oss: «En fantastisk opplevelse for far og sønn som antagelig aldri kommer til å glemme 17. juli 2015! Håven knakk, 40 meter utdrag av sene på snella. Fisken var råsterk, men i båten fikk vi den.»

Han har helt sikkert rett: en opplevelse de aldri vil glemme.

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) har de senere årene jobbet hardt for å rekruttere nye sportsfiskere. Men helt sikkert er det at store opplevelser rekrutterer best av alt. Og størst av alt er lykken av å oppleve sammen. Med sine aller nærmeste.

Slik er det også med Jens Edgar og Nicolas. Og slik er det helt sikkert med Emma og Stein Ola Klafstad fra Tangen som fikk ei gjedde på tretten kilo på kroken utenfor Skreiberget 5. juli. Gjedda var 128 centimeter lang, og vekta stoppet altså på 13 kilo!

Fangsten til ti år gamle Frida Grøtholm Eggen fra Furnes er heller ikke dårlig: en harr på 1,1 kilo tatt ved Eidsfossen i Glomma.

Alle tre er gode eksempler på sportsfiskets familieeventyr. Som garantert er opplevelser som vil følge både Nicolas, Emma og Frida – og som vil gjøre at de vil hente fram fiskestanga, gang etter gang, hele livet. Skitt fiske!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.