– Fisken skal stoppes ut, den skal Magnus ha på rommet sitt, sier Magnar.

Han forteller om en strålende fisketur:

– Vi tok nok noen mindre fisker, men cirka klokka halv ti nappet den store, forteller Magnar Harloff.

– Tatt på mark, på 0,20-sene, og ikke hadde vi håv tilgjengelig, så vi dro den inn mot land, og jeg fikk vippet den inn, ler Magnar.

Det ble den fineste kvelden, helt klart, en fantastisk opplevelse for både sønn og far, og et minne for livet, for begge to.

YNGSTEMANN

Moro var det nok i Furnesfjorden også forrige fredag morgen. Her er historien sendt til oss fra Oscar W. Nilssen fra Løten, som fra før er inne på lista med en flott ørret på 4,4 kilo: «Fisk tatt i dag tidlig i Furnesfjorden. 3,350 tatt på krøkle. En ung fisker på fem år hadde bare hjelp av onkel til å få fisken i håven. Fiskeren heter Trond Brage Holvik. Det hadde vært gøy om bilde kom i avisa.»

Bildet følger denne artikkelen. Og antakelig er Trond Brage den yngste på storfiskerlista i Hamar Arbeiderblad noensinne.

TIL TOPPS

Ny storfisker topper liste for «Ørret Mjøsa». Frank Pedersen fra Brumunddal har meldt inn en ørret på 8,54 kilo. Her er noen ord fra Frank sendt på epost: «Mjøsørret på 8,54 kilo. Fisken ble tatt i Furnesfjorden 26. mai klokken 22.50. Den ble tatt på rapala.»

Med andre ord. Det ble en strålende dag i Furnesfjorden, fra morra til kvelds.

Åkrestrømmen

Det hogger i Åkrestrømmen også. Sjekk lista for «Ørret elv». Bjørnar Strømsmoen forteller om mange som har tatt fisk mellom 1,4 kilo og 4 kilo – og at noen også tar fisk i Mistra.

Om to uker er det klart for Fiskefesten.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.