«Call Me By Your Name» går sin seiersgang på filmfestivaler. Filmen er et vakkert kjærlighetsdrama, som ikke er helt blottet for intriger.

I løpet av en sommer i Nord-Italia følger vi Elio og hans familie på ferie i sommerhuset. Følelseslivet til Elio blir snudd helt på hodet når en kjekk amerikaner leier et rom av familien. Det utspiller seg en spennende og sensuell kjærlighetshistorie full av intriger og vendepunkter, og sommeren går fort forbi. «Call Me By Your Name» er et ekte kjærlighetsdrama som ikke er så altfor vanskelig å henge med på. Filmen fokuserer tett på Elio, og følelsesaspektet vises tydelig i denne filmen. Den første halve timen i filmen virker noe kjedelig og langtekkelig, men når det begynner å spisse seg til, øker spenningen i filmen dramatisk.

Det som trekker filmen noe ned er mangelen på tydelighet. Det kunne med fordel ha vært lagt opp til at seeren fikk litt større innsikt i hva som virkelig skjer. Det er noen intriger som løser seg uten at seeren får vite hvorfor, og når filmen er litt over to timer lang burde seeren fått større innsikt i løsningen av intrigene.

Alt i alt er dette en god film som nok vil røre mange av de besøkene.

Mangelen på innsikt trekker allikevel helhetsinntrykket av filmen litt ned.

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.