«Call Me By Your Name» går sin seiersgang på filmfestivaler. Filmen er et vakkert kjærlighetsdrama, som ikke er helt blottet for intriger.

I løpet av en sommer i Nord-Italia følger vi Elio og hans familie på ferie i sommerhuset. Følelseslivet til Elio blir snudd helt på hodet når en kjekk amerikaner leier et rom av familien. Det utspiller seg en spennende og sensuell kjærlighetshistorie full av intriger og vendepunkter, og sommeren går fort forbi. «Call Me By Your Name» er et ekte kjærlighetsdrama som ikke er så altfor vanskelig å henge med på. Filmen fokuserer tett på Elio, og følelsesaspektet vises tydelig i denne filmen. Den første halve timen i filmen virker noe kjedelig og langtekkelig, men når det begynner å spisse seg til, øker spenningen i filmen dramatisk.

Det som trekker filmen noe ned er mangelen på tydelighet. Det kunne med fordel ha vært lagt opp til at seeren fikk litt større innsikt i hva som virkelig skjer. Det er noen intriger som løser seg uten at seeren får vite hvorfor, og når filmen er litt over to timer lang burde seeren fått større innsikt i løsningen av intrigene.

Alt i alt er dette en god film som nok vil røre mange av de besøkene.

Mangelen på innsikt trekker allikevel helhetsinntrykket av filmen litt ned.

Terningkast: 4

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00