Er du derimot typen som syns at vold på film er kjempegøy, vil du sikkert syns at dette er topp.

Fra første sekund er vi i gang med massiv dreping sett fra ståstedet til en kvinne vi senere skal bli «kjent» med. Alt er som i et høyoktan førsteperson-skytespill hvor blodet spruter i alle retninger, og etter å ha hamlet opp og drept rundt 100 menn med kniv, pistol og/eller treningsutstyr, blir hovedpersonen fanget, og tatt med til en slags oppfostringsanstalt drevet av en etterretningsorganisasjon. Hvis hun vil slippe løs må hun bli leiemorder. Dette blir en fin unnskyldning for å vise enda mer dreping (med litt romantikk og barndomstraumer i midten), og for dem som ikke tripper i setet etter neste voldsscene blir det ganske meningsløst. Det er også litt klønete fortalt, og man henger ikke med på de mange tidshoppene. Men det er kanskje også fordi man ikke bryr seg stort om hovedpersonen, som bare føles som en hevnmotivert robot, Lolita-pen og «designet» for menns blikk. Etter min ydmyke mening er dette filmklubb og festival-smalt, og no spekulativt tull.

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.