«Fullt hus på Herredsvang» har vært en tittel i Hamar Arbeiderblad siden daglig leder i Romedal Catering, Bjørn Inge Sandvold, startet jobben med å arrangere konserter med nasjonale toppartister på Herredsvang.

deLillos sto på scenen fredag kveld, men allerede tirsdag åpnet «Konsertuka – med hjerte for musikk» med Asle Beck og Trine Rein. Fulgt av Sigvart Dagsland onsdag – og Gaute Ormåsen og Lewi Bergrud torsdag.

Festen avsluttes med Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen lørdag kveld.

Koser seg

«Tidenes satsing på Herredsvang», annonserte daglig leder Sandvold i forkant – og igjen er forsamlingshuset fylt opp, kveld etter kveld. Og folk kommer fra hele Hedmarken, for å kose seg både med Romedal Caterings mat i forkant av konsertene og artistene.

Fornøyde har de ruslet hjem hele denne uka, og på Facebook-siden har de sendt inn sine rosende ord:

Om Asle Beck/Trine Rein, åpningskonsert tirsdag 12. mars:

«Takk for en hyggelig kveld; god mat og musikk»

«Imponerende hva dere får til, Bjørn Inge! Viktig å komme godt ut fra hoppet. Det ligger an til flere lange, gode svev gjennom uka.»

«Tusen takk for en flott kveld! For en åpning fullt hus, deilig mat og for et vertskap!»

«All ære»

Om Sigvart Dagsland, konsert onsdag 13. mars:

«Tusen takk for en nær og fin konsert!»

«Dere er noen flotte ambassadører for Stange kommune og heder og ære til driftig pådriver. Så vel fortjent den blomsten dere fikk. Og takk for en ny flott matopplevelse og ikke minst konserten med Sigvart Dagsland. Nært og gripende. Vi kommer garantert igjen.»

«Det var en utrolig fin opplevelse! Alt fra maten til den fantastisk nære og gripende konserten! Utrolig hva vi kan oppleve i Romedal! Stor takk til dere på Herredsvang!»

«Gratulerer med blomst, vel fortjent – og takk for at dere gir oss så mange gode konserter, som Sigvart Dagsland i går. Nær og koselig konsert, en herlig fyr. Kommer garantert tilbake.»

«Smiler bredt»

Om Gaute Ormåsen og Lewi Bergrud, torsdag 14. mars:

«Super konsert! Kosa meg fra start til slutt.»

«For en konsert!»

«Beste konserten jeg noen gang har vært på. Takk for en flott musikkopplevelse og nydelig mat.»

Og som takk for takken, så skriver Lewi Bergrud på hjemmesiden til Herredsvang: «Jeg smiler bredt, og kommer til å gjøre det lenge. Takk for oss!!»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.