Prøysenhus-sjefen Hogne Moe lover at Mikkelikski-skogen skal stå klar til åpningen av Prøysen-festivalen 23. juli. Her skal blant annet en ny utgave av «Sirkus Mikkelikski» framføres på årets festival.
Plasseringen blir inne i skogen, litt ovafor Prøysenhuset, men såpass langt unns at det Mikkelikski-skogen ikke kan sees fra huset. For dette skal være en verden for seg selv, forteller Hogne Moe og Asle Berteig.

Pengegave

- Det nye Prøysenhuset ligger i skogen der Alf Prøysen gjorde sine første oppdagelsesferder som liten, og der han så Bolla Pinnsvin og Nøtteliten for første gang. Her startet historien. Vi ønsker å gi alle barn en ekte opplevelse av «Sirkus Mikkelikski», sier Bjørn E. Skramstad, banksjef i DNB Ringsaker, om begrunnelsen for at Sparebankstiftelsen DNB når har gitt 400.000 i støtte til nyskapningen ved Prøysenhuset.
Det var for øvrig samme sum Ringsaker kommune og Prøysenhuset hadde søkt om.
Ifølge rådmann Jørn Strand er budsjettet for Mikkelikski-skogen på 600.000, og de siste 200.000 skal besørges ved hjelp av egeninnsats og dugnad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.