Musikk, mat, musikk, mer mat, musikk, dessert – og musikk. Lag på lag. Akkurat som en ekte Elvis-sandwich. Hamar Teater og Karoline Amb presenterer «Elvis Dinnershow», etter oppskrift på en ekte Elvis-sandwich.

Teaterkjøkkenet bretter ut en cajuninspirert buffé, og på veggen spikres oppskriften på den berømte «Fool’s Gold Loaf», Denver-sandwichen som fristet Elvis såpass at han fløy privatfly fra Graceland.

– Og det går an å kose seg med mye annen godt, det er en innholdsrik buffé, sier Inga-Live og Anders Kippersund.

The Strip, Hamar

Men mest og best av alt er kombinasjonen; et «best-of-the-king-show», med Hamar Teater som International/Hilton i Las Vegas, og kanskje blir Strandgata til «The Strip» – og i alle fall skal vi få klassikerne presentert, med Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, Karoline Amb og Andreas Amb i spiss.

– Vi går kronologisk til verks, så her blir det litt for enhver smak. Elvis har mye tøft, og vi spiller gospel, jul, rock og det blir stor stas hele kvelden, lover Karoline Amb.

Sterk førjul

9. november: «Staten må ta ansvar!» (Stilett), 11. november: Low Fly Quintet, plateslipp, 12. november: Programslipp for festivalen «Monofon» med «You and me» (Sara Fellmann og Spoken word), 14–16. november: Temauke «Norsk i Amerika» med bl.a. Edvard Hoem og «Mulla Sigurd» (Turnekompaniet), 18. november: Elias Akselsen – en førjulskveld med familie og med Roy Lønhøiden, 23–25. november: «Elvis- dinnershow», 30. nov-2.des.: «Alle tiders bryllup» (Skaslien Hanslid produksjoner), 3. des.: «Den vesle bygda som glemte at det var jul» (Teater Krumspring – Jon Arne Arnseth og Morten Anda Berg), 6.–9. des.: Damenes Aftens Julekabaret, 13.des: «Nøtteknekkeren» (PS dance/STAVIS), 20. des.: Skolepremière romjulsteatret «Soria Moria», 28–29. des Romjulsteater og romjulskro.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.