Etter en lang tenkepause som følge av lavt publikumsbesøk, har Vallset Idrettslag bestemt seg for å legge den tradisjonsrike festarenaen i dvale.

I stedet stokker Egil Sønsterud & co i festkomiteen om på kortene og velger Stangehallen og en festkveld med Return i stedet.

– Vi går for tak over hodet og værgaranti, sier Sønsterud og har ikke glemt at sommeren sviktet i 2015. Nå vil idrettslaget ha alt sitt på det tørre og mye folk på fest til Returnfesten i Stangehallen 9. april har laget sikret seg to håndballbaner som arena og legger ut billettene i god tid før jul.

– Vi har kjempetro på konseptet, sier Sønsterud, – Ikke minst når vi får Return, med Knut Erik Østgård i spissen, og med enda flere gjesteartister, og har valgt oss et tidspunkt som ligger i forkant av de store sommerfestivalene.

– Er det økonomien som stenger festplassen i Vallset?

– Vi har for så vidt huet greit over vannet økonomisk sett, og skal ta en ny vurdering av framtida når vi får sett hvordan det konseptet vi nå velger for 2016 slår ut.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.