– Endelig. Endelig. Det har tatt lang tid, men nå er endelig kvelden her. Det er lanseringskonsert, jublet Meer-vokalist Johanne Margrethe Kippersund Nesdal mot publikum. Bandet har tilbrakt nesten to år i studio, og gleden var stor da åttemannsorkesteret omsider kunne spille sine nye låter for publikum.

– Vi har gledet oss lenge til å vise fram vårt debutalbum. Et album som vi i bandet er veldig stolte av, sa Johanne Margrethe Kippersund Nesdal innledningsvis.

God Stemning

Drøyt 150 var på plass i Hamar Teater, og gleden var stor da orkesteret fant vegen til scenen. Konserten fant for øvrig sted omtrent to år etter at første smakebit fra albumet ble presentert i det samme lokalet.

Bandet åpnet på spektakulært vis med «Valentina in the Sky», og jubelen sto i taket da et gigantisk banner med bandets navn og logo ble avduket under stykkets klimaks. Meer fulgte opp den friske innledningen med albumets førstespor «Night by Day» før de fortsatte festkvelden med «Solveig» og «Ghost».

Meer vil tilsynelatende ha mer av alt, og til fredagens konsert hadde de entet inn ytterligere fire musikere for å forsterke det allerede slagkraftige åttemannsorkesteret. Meer består per i dag av Åsa Ree, Ingvild Nordstoga Eide, Eivind Strømstad, Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, Knut Kippersund Nesdal, Ole Gjøstøl, Morten Strypet og trommis Mats Lillehaug, og samtlige så ut til å nyte hvert eneste minutt under den etterlengtede lanseringsfesten.

Lanseringsturné

Musikerne uttalte i forkant av konserten at de var storfornøyd med resultatet av nesten to års jobbing i studio, og HAs anmelder delte ut terningkast fem sammen med en mengde rosende ord i sin anmeldelse av albumet.

Etter en særdeles vellykket lanseringskonsert står bandet nå klare for å spille en rekke spillejobber i resten av landet. Byer som Trondheim, Oslo, Arendal og Kristiansand venter besøk i løpet av de kommende ukenes lanseringsturné.

Hamarpublikumet er allerede frelst. Nå venter Meer spent på resten av Norge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.