«Av de etablerte skuespillerne er det fenomenale Anders Baasmo Christiansen (Daddy Warbucks) som tar pokalen denne gang. I tillegg til sine teatrale ferdigheter har han sannelig også en varm tenor under vesten», skriver Yngve Kvistad i VG.
Dagbladet skriver om Anders: «Anders Baasmo Christiansen gir sin Oliver «Daddy» Warbucks store porsjoner gutteaktighet under forretningsmannens glatte fasade, og det er lett å tro ham når han sier at Annie har gitt livet hans mening.»

«Nydelig stemme»

Mona Levin i Aftenposten skriver: «Fascinerende å oppleve Anders Baasmo Christiansens Daddy Warbucks - den varmeste og minst sjablongaktige jeg har sett, og det er mange. Her forsvinner ikke en stavelse i dialog eller sang. Nydelig stemme har han også, jevn i hele registeret og med flotte høydetoner.»
Og hva sier Anders selv? - Det gikk jo fint dette.

- Ta turen!

Fjorten hundre mennesker ser «Annie» hver forestilling, og rundt tretti tusen billetter er solgt.
- Jeg har allerede truffet hamarfolk, og flere må gjerne ta turen, reklamerer Anders.
- At det er hamarsinger i salen gjør det hele mer moro.
- Er det noen forskjell for deg som skuespiller å spille foran barnefamilier i forhold til å gjøre de tyngre rollene?
- Jeg gir full gass uansett, sier Anders Baasmo Christiansen.

Gode kritikker

- Du mottar gode kritikker nærmest uansett samme hva slags sjanger du jobber med. Hva betyr det for deg?
- Det har alltid vært en målsetting for meg å kunne gjøre forskjellige sjangere. Andre i bransjen jobber i tillegg med reklame og regi, men jeg er ren skuespiller. Derfor er det viktig for meg å jobbe på flere arenaer, i forskjellige miljøer - og med flere sjangere.
- Mitt favorittsitat er «I have to change to stay the same», et sitat etter den hollandskamerikanske kunstneren de Kooning, et sitat jeg for øvrig også har på en T-skjorte jeg kjøpte i New York, sier Anders Baasmo Christiansen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.