• LÅTSKRIVER: Geir Lund skriver tekst og melodi.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

- I dag skal vi feire litt, sier gitarist, vokalist og primus motor i GLO, Geir Lund. Bandet har akkurat sluppet singelen "Kyss meg", og lanseringen ble markert med musikk og god stemning i Tante Gerdas bakgård. Singelen spilt inn og mikset i StudioEner av Frode Berntzen, og det er Geir Lund som er mannen bak tekst og melodi.

- Det er en funky rockelåt som vi er rimelig sikker på at kommer til å fenge publikum. Vi er i alle fall veldig fornøyd, sier Lund. Han forteller samtidig at de rundt 50 frammøtte publikummerne fikk høre flere nye låter i løpet av konserten.

- Nå har vi såpass mange låter at vi kan spille flere sett, og i kveld spiller vi en god del fra både "I bøddelens tegn" og "Glo forandrer hele verden". I tillegg blir det urframføringer av "Kyss meg" "Duell i Oslo" og "Regn faller" som helt nye bidrag, sier Lund. 

Artisten forteller at han bedriver en konstant produksjon av nye låter, og at han håper på å kunne presentere en ny GLO-fullengder i løpet av neste år.

- Jeg skriver låter hele tiden, og vi jobber hele tiden med nytt materiale. Vi nærmer oss en ny skive, og jeg håper vi kan klare å få til det i løpet av 2017, sier han. Lund forteller at han også er i gang med nye prosjekter. 

- Jeg jobber med et solo-prosjekt som jeg håper på å kunne presentere ganske snart. Det blir musikk med et litt mer nedtonet uttrykk sammenlignet med GLO, sier han.

GLO har spikret to nye konsertdatoer. 11.11. spiller de på Gregers, og i februar tar de turen til Oslo for å spille på Herr Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.