– Dette er en dag for fest og glede, men samtidig kan man begynne å reflektere litt når man blir 75, sa Faldbakken til de frammøtte på Gravdahl.

Faldbakken, som gir ut bok nummer 40 senere i høst, var i det spøkefulle hjørnet på scenen hos Gravdahl torsdag.

– Når man blir 60 er det et skille. Man merker at svekkelsen kryper innpå seg. Heldigvis har jeg aldri vært særlig sprek, så jeg har ikke merket noe tap, sa han til latter fra salen.

Mange hadde møtt opp for å feire den folkekjære 75-åringen, som har for vane å dumpe lik i hagene til hamarsinger gjennom sine bøker. Hovedpersonen høstet også gode ord fra flere hold under feiringen, og Damenes Aften var på plass for å gi Faldbakken et overraskelsesnummer i gave.

– Vi må gi Knut en skikkelig feiring, det fortjener han. Han betyr veldig mye for oss, sier Grethe Bakke, som er daglig leder på Gravdahl.

Det er ingen hemmelighet at Faldbakken har et spesielt forhold til Gravdahl, og at Gravdahl også vet å verdsette Faldbakken. Når Faldbakken gir ut ny bok, går den ofte rett til topps på salgslistene hos Gravdahl. 

- Vi er priviligerte som har deg, og du betyr mye for oss. Jeg tror kanskje også at Gravdahl betyr noe for deg også, sa butikksjef for Gravdahl i Torggata Tina Rørvik til Faldbakken. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.