• Briljerte: Geir Atle Wiig Johansen briljerte med sine soloer på Tjuvholmen.

Et 30 års jubileum og et 15 års jubileum er ingen ting å kimse av.

Lørdag kveld var det duket for fest i teltet på Tjuvholmen Kro. Med livemusikk ifra bandet After Eight, og bevertning ifra Tjuvholmen kro, var det tydelig at de rundt 30 oppmøtte koste seg denne lørdagen.

After Eight feirer i disse dager sitt 30 års jubileum som band, og de spiller coverlåter ifra 80-tallet og helt fram til i dag. Folkekjære låter og god lyd skader ingen en lørdag i september, og blant de oppmøtte var det mange som sang med, og til og med noen som tok seg en svingom på dansegulvet.

Musikalsk Kvalitet

Herrene i After Eight er en gjeng dyktige musikere. Bandet består av Sjur A. Lundstein, Vidar Tyriberget, Per Erik Høsøien, Bjørnar Sleppen og Geir Atle Wiig Johansen.

Til sammen er de et velsmurt maskineri. Låtene spilles med stor overbevisning og de er tro til originalen. Soloene er som klippet rett ut ifra skivene, og vokalen leveres nesten uanstrengt ifra scenen. Bandet har siden oppstarten hatt mange forskjellige oppdrag, blant annet som backingband for Jahn Teigen, men også som deltakere i Melodi Grand Prix, der de fikk tredjeplassen med låta «Oh Ramalama».

Det låter pent, og det ser ut som om herrene trives med det de gjør. Det første jubelbrølet kommer med Cutting Crews «I Just Died in Your Arms Tonight» og herfra og ut er det bare fryd og gammen for både publikum og band. God stemning er det også når «Viva La Vida» spilles i teltet. Publikum er med å synger, og gleden er lett å spore.

Dobbelt Jubileum

Thore Petter Wang har drevet Tjuvholmen Kro i 15 år. På disse årene har mange kjente artister holdt konsert på kroa, og flere blir det nok.

After Eight har drevet på dobbelt så lenge. Bandet ble startet opp i 1987 og har siden spilt rundt omkring i hele distriktet. Rutinen er på plass, og selv om ikke repertoaret er nøyaktig det samme som for 30 år siden, er entusiasmen den samme.

Alt i alt vil nok de frammøtte kunne si seg godt fornøyde med kvelden, selv om det nok var mange flere som kunne tatt seg turen til teltet på Tjuvholmen denne lørdagskvelden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.