• ARRANGØRER: Glenn H. Gran og MAgnus Østvang.
    FOTO: KRISTIAN EINANG

Mye var bedre før. Det mener i alle fall Glenn H, Gran og Magnus Østvang fra Memphis Bound Studio. Etter fem års drifting av sitt analoge studio på Smeby var nemlig Gregers rigget for jubileumsfest, og duoen hadde stelt i stand et variert og fyldig program til de drøyt 200 frammøtte. 

- Vi har ingen ambisjoner om å tjene penger på dette her, men nå har vi i alle fall trukket nok folk til at vi går i null, slår arrangør Glenn H. Gran fast.

Gran og Østvang uttalte i forkant av konserten at de ønsket å sette opp et virkelig tettpakket konsertprogram, og med hele ni konserter rullende på to ulike scener fikk ikke publikum tid til å puste mellom slagene.

- Dette er et veldig kult konsept med et tettpakket program, og man ser at programmet er satt sammen av musikk som fenger alle typer folk, sier Siri Skaare. Hun var på plass for å nyte god musikk og godt drikke sammen med gode venner.

- De har annonsert veldig bra i forkant av kvelden, og hele opplegget framstår som veldig profesjonelt, sier Skaare.

- Vi kjenner gutta som arrangerer, og det er viktig å støtte opp, sier Siri Vesterheim. 

Bullet Proof, Trond Svendsen & Tuxedo, Cacadou, Krom, samt studioets eget Memphis Bound Band var alle på plass for å lage god stemning. I tillegg stilte musikere som Odd-Erik Lothe, Christina Jacobsen og Returns Knut Erik Østgård som både solister og gjesteartister. Felles for samtlige av konsertkveldens musikere er at de har en eller annen forbindelse med Memphis Bound Studio og driverne Glenn H. Gran og Magnus Østvang. 

- Vi kjenner ikke så veldig mange av de andre som spiller her i kveld, men i dag er vi som en stor familie alle sammen, sier Patrick Brindis fra Bullet Proof. Roger Berntzen fra Cacadou er aldeles enig.

-Vi kjenner Glenn og Magnus som driver dette her, og de har stilt opp for oss mange ganger. For oss er det dermed ekstremt artig å kunne stille opp for dem her i kveld. Det var veldig lett å takke ja til å være med på dette.

-Alle som er med i kveld er her for å bidra, og akkurat det er veldig kult. sier Berntzen. 

Se bilder fra One Night at Memphis Bound øverst i saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.