• FOTO: KRISTIAN EINANG
  • FOTO: KRISTIAN EINANG

- Kjempeflott, smiler Martine Grønvold. Hun var tilstede under torsdagens første av to konserter sammen med mamma Kari Grønvold, og begge kunne fortelle Oslo Gospel Choir hadde innfridd til de høye forventningene.

- Det var veldig bra. Vi har hatt en kjempeflott kveld, sier Kari Grønvold fornøyd. Grønvold forteller at hun har vært på konsert med Oslo Gospel Choir flere ganger tidligere, men for datteren Martine var torsdagens konsert hennes første med det velkjente koret. 

- Jeg har aldri hørt de tidligere, men jeg kjenner godt til "En stjerne skinner i natt", sier Martine Grønvold. Hun var en av mange som tidlig i konserten fikk låt-ønsket sitt oppfylt. Den kjente sangen, skrevet av korets leder og grunnlegger Tore W. Aas, var blant flere julesanger som som sto på programmet under torsdagens konsert.

- Det var veldig fint å høre dem synge her i kveld, sier hun. 

Familien Grønvold forteller at de også fant julestemningen i løpet av kvelden.

- Vi dro hit for å få julestemning i kroppen, og koret leverte. Når man får høre "O helga natt" sunget på den måten de sang her i kveld er det umulig å ikke komme i julestemning, sier Kari Grønnvold. 

Med fullsatte saler sang Oslo-koret for neste 1.000 mennesker under torsdagens to konserter i Kirsten Flagstad-salen. For mange var det nok på høy tid at gospel-koret også tok turen til Hamar, og undervegs var korleder Tore W. Aas klar på at de ønsker å komme tilbake. 

- Tusen takk. Dette har vært utrolig flott, og jeg håper at dere kommer tilbake til neste år, slo Aas fast før koret avsluttet på tradisjonelt vis med allsang av "Deilig er jorden".

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.