Familiedagen i Hamar var et tiltak for å forlenge den gode stemningen etter fredagens Elton John konsert. Med strålende solskinn og god julitemperatur i lufta lå alt til rette for en familiefest i Hamars gater. På Triangelen var det trekkspillmusikk ifra Go’foten Toradergruppe, trubaduering med Prøysenlåter ifra Benjamin Kippersund og folkemusikk ifra Spellemannslaget Leik.

På Østre Torg fikk vi en oppvisning ifra PS Dances sommerskole som fikk med publikum, en smakebit på sommerteateret på Atlungstad, dans ifra Dansekroken, og en minikonsert med Elton John låter.

For barna, og de som kjente at behovet for et bad var til stede var det tilrettelagt for kabelbane og tråkkebåt ved Seaside. De aller minste kunne sitte på med Eliasbåten ifra Skibladnerrygga, og for mange var det nok også litt stas at redningsskøyta også var på plass. Mange folk trakk til sentrum denne lørdagen, riktignok ikke så mange som det var under fredagens Elton John konsert, men fortsatt nok folk til at arrangørene kunne si seg godt fornøyde.

Minikonsert

Som en forlengelse av fredagens konsert ble det avholdt en minikonsert på Østre Torg med kjente og kjære Elton John låter. «Can You Feel The Love Tonight» og «Your Song» Var to av låtene som fikk publikum til å kose seg skikkelig på torget denne vakre lørdagen. For anledningen hadde Ole Gjøstøl på piano kledd seg ut som Elton John med silkekappe og oransje solbriller. Musikalsk låt det vakkert, velarrangert og gjennomført.

Sommerteater

På Atlungstad lages det sommerteater i disse dager. Dette fikk publikum en smakebit på. I tillegg til denne smakebiten ble det servert en gammel slager ifra «Katten med Støvlene» som ble satt opp for to år siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.