─ Nå er det ikke mange billettene igjen til solokonserten med Leif Ove Andsnes i Kirsten Flagstad-salen neste uke, så folk bør forte seg om de vil ha den med seg, sier markedsansvarlig ved Hamar kulturhus, Berit Listou Flock.  

Andsnes regnes som en av våre mest begavede musikere. Han er innlemmet i den celebre «Gramophone Hall of Fame» og spiller i verdens mest kjente konsertsaler med ledende orkestre.

Onsdag 21. oktober tar Andnses i bruk Kulturhusts Steinway-flygel og fremfører verk av Beethoven, Chopin, Debussy og årets 150-årsjubilant Jean Sibelius.

Andsnes fikk stormende jubel fra Hamar-publikumet da han i februar 2014 var en av de første som tok i bruk Kirsten Flagstad-salen og Steinway-flygelet.

Flygelet var gitt i gave fra Sparebanken Hedmark til Kulturhuset, og Andsnes var svært fornøyd med både sal og instrument.

─  Her har Hamar fått et konsertlokale som blir å regne med nasjonalt, sa Leif Ove Andsnes til Hamar Arbeiderblad etter premierekonserten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.