Tradisjonen tro er det lagt vekt på et godt artistprogram under turneringen. Årets artister er Raylee og Cir.Cuz, i tillegg til Erik og Kriss.

Briskebyturneringen arrangeres i år for 41. gang. Dette er Norges største helgeturnering i fotball, og de venter i år over 6.000 fotballspillere fra hele landet, samt tilsvarende antall ledere, foreldre, familie og venner, forteller Anders Langset, som er daglig leder i HamKam Yngres.

- Vi tror at de skal komme til å sette et tydelig preg på bybildet i Hamar denne helgen, sier han.

Mer enn fotball

Og selv om fotball er kjernen i turneringen, er det også lagt vekt på andre aktiviteter.

- Vi tror at den gode turneringsfølelsen består av mer enn bare fotball, sier Anders Langset.

- Vi ønsker å skape gode minner, og derfor er også utenomsportslige rammer viktig for oss, sier han.

Det er noe av bakgrunnen for at de gjennomfører også et kveldsarrangement med populære aktører.

- Vi ser fram til et fyrverkeri av et show, som vil bli husket og snakket om i langtid, sier Langset.

Tilbake

Bærumsduen Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke, bedre kjent som Erik og Kriss, har vært i Hamar flere ganger, sist på Hamarmart'n i 2011. «Konserten var en eksplosjon av energi, og en skal ikke se bort ifra at de kommer tilbake en fjerde gang», het det i HA etter konserten i 2011.

«Det er en grunn til at vi kommer tilbake gang på gang», sa duoen til stor jubel fra store og små den gangen.

«Det var entusiasme som grenset til lidenskap foran scenen på Utstillingsplassen i går kveld», skrev HA etter deres første opptreden på mart'n i 2008.

Cir. Cuz. var sist på disse trakter under Kønnbandfestivalen i Stange i fjor høst. De var også på Briskebyturneringen i fjor, da sammen med blant andre Tone Damli. De ga i fjor høst sitt album nummer to, med tittelen «Vi Er Cir.Cuz», med låter som «Supernova», «Gatelys», «Tidløs» og «Vi Er» blant innholdet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.