• FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD.

I går gjorde Sara Gundersen Hjelmseth (10) unna de siste forberedelsene til kveldens Isac Elliot-konsert. Etter skoletid gikk turen rett til mamma hos Jac Skilt -Reklame, for å lage T-skjorte og genser med Isac Elliot bilder. Når helten står på scenen er nemlig ingenting overlatt til tilfeldighetene.

- Jeg skal ha et bilde foran på T-skjorta, og bilde både foran og bak på genseren, fortalte Sara før hun satte i gang dekorasjonsarbeidet.Tiåringen nøyer seg ikke med klesdesign. Selvfølgelig har hun med seg egenlaget plakat også, med bilde av den musikalske favoritten, omkranset av røde hjerter.

KJØPTE FØRSTE BILLETT

Sara og mamma Trine Lise Gundersen Hjelmseth sto først i køen da konsertbillettene ble lagt ut for salg. I går skrev HA at kulturhusledelsen ikke ser bort fra at flere kommer til å besvime foran scenekanten. Sara og mamma Trine Lise har plassbilletter, og regner med at de skal komme seg gjennom konserten uten verken dåning eller annet trøbbel.

- Vi må være ute i god tid. To timer, kanskje, sier Sara, før mamma Trine Lise slår fast at hun nok blir nødt til å ha med seg en termos med kaffe til køståingen.

I ettermiddag, i forkant av den store konserten, skal Isac Elliot holde minikonsert på Maxi. Der kommer det til å bli stinn brakke.- Vi skal ikke dit, for da rekker vi ikke å stille oss i kø tidlig nok. Jeg vil ha en god plass, sier Sara.Det er solgt rundt tusen billetter til konserten i kulturhuset.

DRØMMER OM ET MØTE

For Sara kom Isac Elliot seilende opp som et nytt idol da Justin Bieber begynte å rote det til for seg selv. Nå skal Bieber-plakaten på rommet hennes byttes ut.

- Isac Elliot er søt, også har han bra musikk. Jeg kan flere av sangene hans. Det er stort at han kommer til Hamar. Jeg skulle veldig gjerne hilst på ham, sier Sara, og får stjerner i blikket.

Hun har aldri vært på Elliot-konsert før.

- Hvordan tror du at du kommer til å reagere når han går på scenen?

- Det blir stort. Men jeg vet ikke om jeg kommer til å skrike, for mamma er jo der ...

Les også
KULTUR HATV: Se video her.
Del bilder med oss på #isachamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.