404 publikummere hadde satt seg godt til rette i Kirsten Flagstad-salen før den amerikanske gruppa inntok scenen, og alt fra første tone fikk de liv i salen. 

Med en selvsikkerhet og utstråling verdig en gruppe som har vunnet ikke mindre enn 10 Grammyer og samarbeidet med navn som Stevie Wonder og Withney Houston, fikk de i gang en trampeklapp etter få sekunder.

Perfekt samspill

Take 6 består av seks amerikanske sangere, og viste frem et svært  godt samspill og en meget sterk variasjon i sitt repertoar, men det var vel ikke annet å forvente fra en gruppe med en slik merittliste. 

Gruppen holdt det gående i rundt 90 minutter, og hadde en meget god kontakt med publikum, som flere ganger ble involvert i rollen som kor til Take 6. 

Amerikanerne utgjør den største vokalgruppa som har spilt på Hamar ifølge arrangeren, og de viste også at de behersket både selvskrevne sanger så vel som andres materiale. Sangen Happy ble  fremført, men naturligvis ikke uten at det ble en gjort i svært passende vokal-variant.

Instrumenter

Selv om Take 6 primært bruker sine stemmer, og imponerer igjen og igjen med det, så hadde de også med seg noen instrumenter som ble brukt til å støtte opp under noen sanger. Konserten sett under ett ble dermed svært variert, og et engasjert publikum virket nærmest trollbundet av de flotte sangene og kommunikasjonen som kom mellom sangene. 

Vi fikk blant annet se litt vennskapelig konkurranse i å holde tonene lengst, og noen humoristiske innslag av Michael Jackson. Noen sekunder med den ikke helt ukjente dansen fra «Thriller» fant de også plass til, til både latter og stor applaus fra publikum denne andre dagen av årets Anjazz.

Variasjon

Sangene varierte fra gruppas tidlige materiale til flere sanger fra deres nye CD «Belive», samt flere kjente sanger av andre artister. Blant annet ble sangen «Stand by me» skrevet til ære for noen av de store musikerne som har gått bort i senere tid. 

Gruppen hadde det tydelig moro på scenen, og det smittet over på publikum, som utvilsomt også koste seg veldig under de 90 minuttene som fløy av sted så altfor fort denne Kristi himmelfartsdagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.