Med fullt hus og topp underholdning fikk Kønnbandfestivalen en real oppreisning etter fredagens folketomme forestilling. Rundt 400 var på plass i biblioteket, og med et publikumstall på rundt 150 under konsertene på Tingvold sier kultursjef Morten Midtlien seg fornøyd med tidenes første Kønnbandfestival.
- Lørdagen ble som akkurat som vi hadde håpet på. Publikummerne møtte opp, artistene leverte og gjennomføringen har gått på skinner. Vi er veldig godt fornøyd, oppsummerer Midtlien.

mye humor

Det var «Beat for beat»-pianisten Gisle Børge Styve som først skulle ut på scenen sammen med sin trio, og de sørget umiddelbart for at latterkrampene satt løst i det ferske konsertlokalet. Mer latter skulle det allikevel bli, for som neste post i programmet kom komiker Geir Ove Ovesen på scenen med sitt stand up-show.

flott med ny festival

HA møter to blide venninner mellom slagene i biblioteket. Astri Azora Kjeldstadli og Evy Stensby var storfornøyd med underholdningen som hadde blitt servert så langt.
- Dette er kjempebra. Gisle Børge Styve-trioen overrasket veldig positivt. Musikken var veldig variert, og kontakten de hadde med publikum var helt spesiell, sier Kjeldstadli. Begge syntes det er flott at Stangebyen nå har fått en ny festival.
- Vi har festivaler rundt omkring som baserer seg på litt andre sjangre, men en festival for et litt voksent publikum har vi ikke sett før, sier Stensby. Arrangørene overrasket mange da de annonserte at biblioteket skulle brukes som konsertlokale, men det skulle vise seg å være en genistrek.
- Jeg syntes at biblioteket fungerte veldig bra som konsertlokale. Mye bedre enn jeg hadde forestilt meg, og på grunn av arrangørenes originalitet har vi fått et nytt konsertlokale her i Stange, sier Stensby. Nå håper de på at Kønnbandfestivalen har kommet for å bli.
- Det ser sånn ut, og jeg håper virkelig at vi får se mer fra denne festivalen. Det er allikevel mye som står og faller på at publikum møter opp, sier Kjeldstadli. Etter en herlig avslutning med Ole Paus kan man i alle fall slå fast at det var mange som dro hjem med en meget god opplevelse i kroppen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.