– Det begynte i Filiokus, barnekoret til pappa. Vi møttes egentlig som veldig små babyer, men ble først kjent gjennom koret, sier Edda.

Jentene fra Hamar-området har gått sammen og laget låta «Bedre to enn en». Låta ble sendt inn som bidrag til MGP Jr.

Blant 1.255 bidrag, var de blant 25 utvalgte som kom til audition.

– Selv om vi ikke kom med blant de ti som ble valgt ut til slutt, er vi fornøyd, sier Edda.

– Hva er håpet med sangen nå?

– Vi håper at sangen skal slå an, og at mange vil høre den, svarer Hedda.

Framtidsplaner

Jentene har store ambisjoner for framtida og håper at sangen kan hjelpe dem på veg.

– Vi har begge veldig lyst til å bli artister når vi blir store, synge på forskjellige scener i Norge og forhåpentligvis senere ut i verden, smiler Hedda.

– Vi håper å spille låta vår for andre, så andre får høre hva vi holder på med. Første mål er Hamar-mart’n, sier Edda.

Hektisk hverdag

I en hektisk skolehverdag kan det være utfordrende å finne plass til musikken. Jentene har funnet en løsning hvor de både får plass til musikk, lekser og hverandre.

– Musikk er på en måte det som motiverer meg og får meg i humør. Noen ganger når jeg gjør lekser, har jeg satt på musikk i bakgrunnen for å konsentrere meg bedre, sier Hedda.

– Musikk er en stor del av livet mitt og har alltid vært det. Alltid vært en del av familien, så da fører jeg tradisjonen videre. Jeg har glede av det og syns det er veldig gøy, sier Edda.

Foreldrene som er med på intervjuet smiler og godkjenner svaret.

ikke lenger hemmelig

Ettersom NRK holder alle forslag hemmelige fram til de avslører finalister, har jentene måttet holde prosjektet hemmelig for venner og familie. Nå er endelig låta ute og jentene kan fortelle venner og familie om hva prosjektet handler om.

– Venner av meg syns det var kult at jeg var med på MGP Jr. smiler Hedda.

På spørsmål om hva drømmene er framover, svarer Edda flott:

– Vi skal oppnå mye.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.