– Det er koselig at det skjer, og at de legger seg i selen oppi der, sier Eldar Vågan. Ekstrakonserten blir fredag 10. mars. Det er plass til 160–170 publikummere pr konsert, og ekstrakonserten er også allerede halvfull, ifølge Morten Fonås på vegne av arrangøren «Bli’ i Nybygda».

– Det kan bli ganske privat, sier Eldar Vågan.

– For jeg regner med å stå med kneskålene tett innpå de som sitter på første rad. Men det er bare hyggelig.

Og det blir garantert ikke slik som den gangen Vazelina gjorde en serie med julebord-spillinger, og skulle spille for 500–600 skotter en kveld. Der skulle arrangøren vente med å åpne baren til Vazelina var ferdige, så alle skottene satt med ryggen til bandet og ventet.

Men i Nybygda regner han med at det blir helt annerledes.

– Å spille alene er trivelig, men det er krevende også, sier Eldar.

– Du må være nøye med å sette opp set-lista og følge den.

– Jeg har fått ønskeliste på Facebook, og satser på å tilfredsstille alle.

store festivaler

Eldar Vågan har tidligere varslet at han ikke skal gjøre noe show på Tjuvholmen til sommeren. For i år satser Vazelina Bilopphøggers på å spille festivaler og konserter hele sommeren. Blant annet har de fått i oppdrag å åpne lørdagen på Øya på årets festival i august. Ut over Øya omfatter festivalene de skal spille på alt fra heavy metal til Kongsberg Jazzfestival.

Nylig spilte de på Union Scene i Drammen for fullt hus. Da holdt de på i to og en halv time.

– Jævlig moro for oss gutta, sier Eldar Vågan.

På klubbhuset i Nybygda har han ikke spilt før. Men han har kjørt motorsykkel dit.

Hver gang vi møtes

Selv har han i vinter fått atskillig oppmerksomhet gjennom sin deltakelse på «Hver gang vi møtes».

– Det har jo et veldig bredt publikum. Men jeg hadde ikke tenkt på at jeg skulle se så skrukkete ut i trynet, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.