• DIKT: Gry Hogstad (16).
  • KONFERANSIER: Madelen Eikeland Eggen (14).

Med hele 71 påmeldte ungdommer fikk juryen en vanskelig oppgave etter lørdagens mønstring. Følgende deltagere gikk videre til fylkesmønstringen, som i år finner sted i Kongsvinger  22.-24. april:

Kunst

Katja Aunestad gikk videre kunstverkene "Krig" og "Flukt". Tonje Skramstad med "Flamingo"  og "Tårnugle", Ragnhild Haakenstad med "I sjøen" og Celina Kristoffersen og Marion Midtlie "Kreft i perspektiv".

Sceneinnslag

PS: Dancecrew med danserne Agnes Myrvold Lundstein, Annika Rykhus, Emma Løken Standerholen, Emma Stallvik, Hedda Utkilen, Hedda Celine Pedersen, Inga Zhong Dæhli Moberg, Juliane Frøyland, Julie Cocozza, Kirsten Lund, Liv Grete Sandbakken, Mari Slaatsveen Solberg, Marlene Sonja Buhendwa, Nadia Emine Zen Skoglund, Nora Lien Kjølstad, Pernille Therese Alm og Zeynep Baran.

PS: Dance Company med danserne Agnes Sofie Lundstein, Annika Rykhus, Astrid Finstad, Emma Løken Standerholen, Frida Refsahl Bye, Hedda Utkilen, Pernille Therese Alm og Zara Sandlie.

Beatboxerne Sander Sørsveen (16) og Sebastian Berstad (16) fra duoen Skilled Beat and the Outfit.

Låtskriveren Karoline H. Strømsrud (19) gikk videre med sin egen sang ”Tørke regn”.

Gry Hogstad gikk videre med diktet "Bare i et lite sekund".

Film

Adrian Kristoffer Hult Mauerud (20) gikk videre med "Daylight".

Silje Fugleberg og Ole Marius Ramdahl er klare for fylkesmønstringen med "En liten del av historien"

Silje Fugleberg og Ole Marius Johansen med "2 år med leukemi"

Konferansier og scenearbeidere og nettredaksjon

Madelen Eikeland Eggen (14), Even Martinsen (16), Kristoffer Gustavsen (17) og Mariell Bertheau (17).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.