• Actionkomedie: I Neander Teaters «BLAM!» har fire kontorarbeidere fått nok av sin monotone hverdag.
    Foto: Neader Teater

Forestillingen har fått ingen ringere enn «The Office»-skaperen Ricky Gervais til å gi følgende skussmål:

«One of the greatest, most exciting and brilliant shows I have ever seen. Honestly. Fucking blown away”.

Nå har det skandinaviske teaterensemblet Neander Teater tatt turen til Hamar, etter meget positiv respons i Norge så langt, skal vi tro skuespillerne selv. 

 – Publikum har vært meget begeistret. Vi har fått stående ovasjoner hver gang, og folk har huiet, ropt og vært helt ville, sier Kasper Ravnhøj, som sammen med Janus Elsig, Hannes Thor Egilsson, Anders Skat har turnert med det de beskriver som halsbrekkende stunts og fysisk komikk, mikset med filmverdige lyd- og lyseffekter,

– Vi har tatt inspirasjon fra hollywoodfilmer, og prøvd å omsette det til teater, satt i kontekst med fire kontorarbeidere som prøve å bryte ut av en monoton hverdag, sier Ravnhøj.

– Egentlig sier vi at forestillingen egner seg fra 12 år og oppover, men vi har hatt fire- og femåringer som synes det var helt fantastisk. Vi har elementer fra actionfilmer, sciencefictionfilmer, kjærlighetsfilmer og dramaer. Men vi henvender oss hovedsakelig til dem som liker en god action. Hvis du er en person som kun foretrekker Ibsen blir du nok litt skuffet, sier Ravnhøj.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.