Da Di Derre besøkte Hamar kulturhus i mars 2016, fikk publikum møte et nytt Di Derre. Her ble elektriske alibier lagt bort; vaskebrett og gitar var grunnelementene, og gamle låter fikk en ny vår.

Etter en eksklusiv turné med konseptet «Anonyme Akustikere» i 2015 og 2016, gjentar Di Derre suksessen til høsten, og legger igjen ut på vegen.

Onsdag 1. november kommer bandet til Hamar kulturhus, forsterket med Unni Wilhelmsen som gitarist og vokalist, og låtskriver Jo Nesbø framfører sine kjente låter.

allemannseie

I løpet av noen hektiske år midt på 90-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Det var plate nummer to, «Jenter& Sånn», som ga Di Derre det store gjennombruddet i 1994. Låten «Jenter» ble en radiohit, og er til dags dato den mest spilte låten på P4. Albumet inneholdt også klassikeren «Rumba med Gunn (1-2-3)», og solgte hele 190.000 eksemplarer.

Di Derre kom tilbake med et smell i 2013. Dobbeltalbumet «Historien om et band» inneholdt både tidligere innspilte, men uutgitte låter, samt nyskrevet materiale.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.