Det er på den store parkeringsplassen ved båthavna det skal rigges til med scene. I tillegg skal sceneplassen, som ellers brukes til allsang, og kabaretscenen som Vazelina benytter, tas i bruk.

- Vi rigger som om det er en festival. Men vi kaller det en dag full av musikk, sier Terje Åsvestad, og Thore Petter Wang.

- Hvis vi lykkes i år, ligger alt til rette for at Hamar får en ny arena, sier de.

Men noen permanent arena ser de ikke for seg at det vil bli.

Dance With A Stranger feirer 30 årsjubileum i år, og har valgt Hamar og Tjuvholmen som et av stedene som får besøk på turnéen som rett og slett er kalt «The Last Dance». Jens Petter Antonsen og Morten Huse er blant musikerne som deltar når Dance With A Stranger stiller med til sammen ti mann på Tjuvholmen.

I tillegg til hovedattraksjonen deltar nykommeren The Rocket - det hardtslående partybandet til ex-Return'er Steinar Hagen, Spinnvill fra Stange og Kurt & Rebbe fra Finnmark.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.