Det kryr av talenter på Musikklinjen på Stange videregående for tiden. Langhelgen med tre konserter på rad er et høydepunkt for de fleste elevene. Cafékonserten bød som lovet på mange perler med stor bredde når det gjelder sjangeren. Fellesnevner var gleden og dyktighet.
Det var alt fra jazz til folketoner, og mange av elevene klarte å slippe seg løs på scenen. Det ga en god stemning. Nils Jarle Nesbakken Oma gjorde en glimrende innsats både som konferansier, og i hvert fall som sanger og felespiller. Uredd og med mye trøkk gjorde han inntrykk med sin versjon av «Dagane» til Odd Nordstoga.
Andre var mer forsiktige, helt uten grunn, slik som vokalensemblet som presenterte «So nice». Med litt mer pågangsmot kunne det ha blitt et ordentlig show.
Det var flere elever som var med i mange innslag, slik som trommeslager Aron Berstad Dalberg. Han fikk dermed vist sin allsidighet. Gitarkameratene Eilif Guldvog Hartvedt og Per Flatebø var virkelig rå i sitt spill. Solistpartiene ble dermed spennende å høre på, og gjorde at «The beginning» fikk et realt løft.
rett fram
Men så er det innslagene som faktisk er best rett fram, slik som Vetle Tvedt Westlie på gitar og Nils Jarle på hardingfele. Godt spilt, og med et heftig folkemusikkduell var det et av kveldens høydepunkt, hvor begge klarte å være seg selv og likevel gikk inn i musikerrollen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.