AnJazz tar opp suksessen fra i fjor, med musikalsk parade gjennom byen, sammen med Hamars janitsjarmiljø denne lørdagen.

- Det blir svingende musikk og parade gjennom byen - bli med! oppfordrer Anja Katrine Tomter. Deretter går det slag i slag, til Somebody's Quartet går av scenen etter midnatt.

Fra utescenen på Østre Torg holder Big Easy Band konsert med Johanne og Knut Kippersund Nesdal. Sistnevnte gjorde seg som kjent bemerket i den norske finalen i Melodi Grand Prix.

- Her får vi låter av blant andre David Bowie, Donald Fagen og Steely Dan, lover festivalsjefen.

MUSIKK og MAT

Etter paraden på formiddagen, kan du gå videre til Anjazzlunch i Hamar Teater. Der er suppe inkludert i inngangsbilletten og musikken står Trio de Janeiro for.

- Et glimrende liveband. Denne gangen er de utvidet til kvintett.

Sammen med Tom Steinar Lund på gitar, vokalist Anne-Marie Giørtz og Sveinung Hovensjø på bass spiller Birger Mistereggen trommer og Frøydis Grorud saxofon.

Etter lunsj fortsetter Superlørdagen, med Innlandsmesterskap i Teatersport. Du trenger ikke engang bevege deg ut fra Hamar Teater for å få med deg konkurransen i improvisert teater.

Deretter følger den mye omtalte «Prøysen møter Sinatra»-konserten - to ganger, siden første konsert ble utsolgt på et blunk.

Debutkonsert og vokal

Mini Macro Ensemble med saksofonist og komponist Anders Lønne Grønseth tar over på tidlig kveld. Her møter vi et arsenal av blåseinstrumenter; saxofoner, bassklarinett, fløyter og fagott, sammen med cello, kontrabass, rhodes og tablas.

Vokalgruppen Nordic Blue lover en variert og intim konsert i Teatersalen i Hamar Teater lørdag kveld. Samtidig, i Storsalen, går Kasper Værnes Quartet på scenen. Saxofonisten har invitert med seg tre favorittmusikere - Anders Aarum, Trygve Waldemar fiske og Erik Nylander - og satt sammen et nytt bandprosjekt. Kvartetten er ny av året, og spiller sin debutkonsert på AnJazz.

Hvis du vil stå løpet ut, er Nattjazzkonserten siste stopp. Somebody's Quartet, en gitar/piano-kvartett med utspring fra det Rytmiske musikkonservatoriet i København, avslutter en innholdsrik superlørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.