Neste helg begynner årets under brua festival ved Vikingskipet, og i år kan arrangørene friste med et meget variert program for store og små.

Det er den sjuende utgaven av under brua festivalen som arrangeres fra fredag 17. august til lørdag 18. august, og for hvert år har arrangørene sett etter nye ideer for å utvikle sitt festivalkonsept videre.

- Nytt av året er at vi har to scener. En hovedscene ved foten av brua, og et telt med en intimscene, sier festivalkoordinator Jan Egil Løvbak.

På programmet står blant annet den svenske artisten Marie Bergman, stangebandet Hollow og Hedmarkens Sønner for å nevne noen få. Det er tydelig at under brua festivalen skal tilby noe for alle og enhver. Er du lei av å høre på musikk, kan du ta en tur innom festivalens kunsttelt.

Lørdag 18. august blir det barnas dag på festivalområdet, der hele familien gratis kan delta på aktiviteter som padling, klatring, fisking, snekring og maling. I tillegg deltar også Tor Karseth og Toril Støa Karseth med sang.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.