Ådalsbruk Musikkforening ble nummer 10 i 2. divisjon med 88 poeng.

«Vi kom på 10. plass og er dermed fortsatt i 2. divisjon», skriver korpset selv på sin egen Facebook-side etter mesterskapet i Trondheim lørdag.

Best i 2. divisjon var Alvøens Musikkforening med 98 poeng.

TRE LOKALE OPPRYKK

Tre lokale korps spilte seg altså til opprykk i helga.

Prosjekt MMXIX med dirigent Torbjørn Lunde vant 4. divisjon med sine 97 poeng. Neste år spiller prosjektet i 3. divisjon.

Glede over opprykk er det også i Ringsaker Janitsjar. Andreplass i 5. divisjon med 94 poeng (slått av
Musikklaget Ulf) betyr opprykk til 4. divisjon.

«Vi kom på en 2.plass med 94 poeng i 5.divisjon. Da blir det opprykk til 4.divisjin neste år», forteller Ringsaker Janitsjar på sin hjemmeside.

TROMMEGRUPPE FIKK PRIS

Opprykk ble det også på Hamar Musikkorps etter andreplass i 7. divisjon bak Ås og Vestby Musikkorps.

I denne divisjon fikk trommegruppa i Hamar Musikkorps en egen gruppepris for sin innsats.

Norsk mester i janitsjar ble for øvrig Christiania Blåseensemble foran Dragefjellets Musikkorps.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.