M.J. Arlidge fikk gode anmeldelser for de første bøkene med etterforskeren Helen Grace. De som har lest «Elle Melle» og «Bro, bro brille» kjenner til de litt vanskelige familieforholdene hennes, for ikke å snakke om hennes egne problemer.

Og bakgrunnen hennes er grei å ha med når du tar fatt på den fjerde boka. Her står hun overfor en rekke branner, noen med tragisk utgang. Grace skjønner at det må være en sammenheng mellom brannene, men hvor er den? Forfatteren klarer å holde oppe intensiteten gjennom hele boka, og det er vanskelig å se hvordan det henger sammen før Helen Grace løser saken.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.