Kurt Aust drar til sjøs i sin nye historiske krimroman «Skipet med det onde øye». Det gir saltsmak så det holder.

Thomas av Bouberge og hans assistent Petter Hortten er tilbake i en ny historie i Kurt Austs særegne krimform. Handlingen foregår om bord på seilskuta «Cristianus Quintus», som har sin egen mørke historie, knyttet til kaptein Munk og hans forsvunne gullskatt. Skipet holder godt på sine hemmeligheter, og stemningen om bord blir ganske så klaustrofobisk etter hvert som det synes klart at en morder er på ferde. Austs styrke er igjen miljøskildringen og denne gangen spesielt detaljkunnskapen knyttet til seilskutetida. Det kan nok bli drøyt mye detaljer, men samtidig så kunnskapsrikt som en venter og krever av en Kurt Aust-roman.


Les også
Les også
Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.