Hilde Hummelvoll, Inger Lise Uhlen og Ingunn Larsen er ute med «Damer og øl».

En av mange bøker om øl etter hvert, og kanskje er det litt gammeldags at kvinner trenger en egen bok om øl?

Intet galt sagt om boka, her er fine artikler og bilder om øltyper, ølbrygging, øldrikking, øl i mat og mye annet. Alt lekkert presentert i ei typisk gave- eller kaffebordsbok, tung og fin.

Forfatterne skal ha ros for å skrive rett fram, et ikke-faglig språk inviterer leserne inn i tematikken, noe som ikke alltid er tilfelle med såpass snever litteratur.

«Damer og øl» er ikke mer femi enn at herrer med skum i barten fint kan finne mye glede i det som står mellom permene.

Jeg liker best det som står bakerst; oppskrifter og mattips.

Jeg er litt usikker på om vi trenger den, men i et marked som synes umettelig på øl og ølrelaterte greier, så finner den sikkert sin plass.

Dessuten er det jo snart jul.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.