Kriminalromanen er skrevet av Nele Neuheus (49). Hun er en av Tysklands mest populære krimforfattere.

Etter å ha lest «Snøhvit må du» – der man jakter på flere gjerningsmenn – vil undertegnede starte jakten på flere bøker fra Neuheus om de samme hovedpersonene.

Selv om politietterforskerne Oliver von Bodenstein og Pia Kirchhoff er interessante personligheter, så er det slett ikke slik at de blir viktigere enn selve handlingen i denne boka.

Historien dreier seg rundt stygge drap på to unge jenter i en tysk landsby flere år tilbake i tid.

Vi følger den dømte – en ung mann – på veg hjem til landsbyen etter ferdig soning og vi skjønner raskt at det ikke er helt sikkert at rette mann ble buret inne ...

Deretter er det en lang, men langt fra langtekkelig, oppklaring der vi bli kjent med et persongalleri som bokstavelig talt spenner over hele skalaen. Boken er spennende, annerledes og verdt å lese.

Kort sagt: Denne anbefales!

Terningkast: 5

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.