Farten er som vanlig høy i hos Svingen, og «Revolvergutten 2» er ikke noe unntak. Så blir da også målgruppa av forlaget betegnet som «slukealderleserne», og Svingen legger opp til at det skal gå unna. Romanen er en fortsettelse på den førsteboka fra 2014, der pappaen til Robin Hood Evensen slipper ut av fengselet. Men Robins drøm om et normalt familieliv blir ikke innfridd av den grunn, for andre kriminelle er ute etter faren hans.

I den nye boka om Robin dukker faren opp igjen, men nå er han på rømmen. Og Robin trekkes inn i jakten på dem som jakter på faren, inkludert Kjøttøksa.

Det er da også mye som skjer, og de dramatiske toppene kommer rimelig hesebledende hurtig. Og handlingstoppene er det mange av. Men Svingen holder godt grep om både den ville handlingen og ikke minst om den språklige spensten i stoffet. Han boltrer seg i språklige kvikkheter, samtidig som han greier å bevare nerven i framstillingen. Dette er Svingen på hans beste.


Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.