Jeg har skrevet det før og skriver det gjerne igjen, dette med «Norges beste» blir feil for meg. Jeg vet det er en serie bøker, men eksempelvis denne har faktisk tittelen «Norges beste tureventyr» – og det er jo ikke slik at disse 12 turene faktisk er Norges beste tureventyr.

Men fine er de, disse turene, helt sikkert. Jeg kan personlig gå god for noen av dem, og gjengivelsen av disse turene er i alle fall gjort slik at jeg kjenner dem godt igjen.

Poenget her er uansett å gi publikum noen gode tips, og presentere dette på en måte som gjør det mulig for vanlige folk å bruke tipsene. Rett og slett gjøre turene. Og her er tipsene er presentert på en attraktiv måte, og informasjonen er godt tilrettelagt.

Det fineste med søstrene Hege og Stine Schultz Heireng er at de velger for folk flest. Dette er ikke snobbete avansert.

Godt presentert med både fakta, kart og bilder. Og fine tips.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.