Står byggverket når hun er ferdig? Kanskje er det ikke så viktig, heller. Ikke alltid. Det kan være interessant nok å følge byggmesteren.

Historien fortelles gjennom karakterene; kapitlene er deres, fortalt med deres egne tanker og ord, en etter en, «Peter», «Emma» og «Hanne» – hoppende fra den ene til den andre, til den tredje. Enkelt og lett tilgjengelig, men også så vanskelig.

Historiens linje er lett å følge, ideen med å hoppe fram og tilbake mellom personene er lett å like – men det tredje hovedelementet, utviklingen av karakterene, er ikke like enkelt å løse når alt og alle skal holde samme takt. Da er det lett å ty til noen ekstra trinn her og der, i dette tilfellet gjentakelser, for å holde rytmen.

Emma tuller seg borti sjefen. Hun elsker det. Jesper dukker ikke opp når hun har dekket til forlovelsesmiddagen. En ung kvinne blir funnet myrdet. Jesper er borte. Politietterforsker Petter Lindgren starter jakten. Sammen med oss, leserne.

Klarer hun med pennen, Camilla Grebe, holde oss i sitt grep til siste slutt ...?

terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.