Slik er utgangspunktet for Tore Renbergs nye roman «Du er så lys». I sentrum står to nabofamilier, og uroen som oppstår i forholdet mellom dem etter hvert som Steinar, den nye naboen, avdekker skjulte sider. Men hva består de i? Hva er det som Steinar skjuler?

Og dette er en form Tore Renberg behersker fullt ut; å bygge opp situasjoner som forsiktig avdekker noe uutsagt bakenom, og som skaper en stadig mer omseggripende uro. Men samtidig som uroen avdekkes ganske forsiktig, er det et driv og en kraft i framstillingen som viser Renberg på sitt beste. I omfang er det ikke den største av romanene hans, men det underliggende drivet står ikke noe tilbake for det beste han har skrevet. (Forlaget Oktober)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.