I boka «Mitt Piemonte – en døråpner til Italias stolteste kjøkken» tar Indahl leserne med til ulike miljøer i Piemonte.

Boka er i et hendig lite format og på 70 sider.

Boka er å betrakte som en slags reportasjebok der Indahl tar leseren med til så vel en vinkjenner, en turistguide, en vinbonde og en resepsjonist.

Han skildrer møtene i intervjuform. Bilder av de han møter gjør boka mer levende.

LES ALLE HAs BOKANMELDELSER HER!

Indahl legger ikke skjul på at han er følelsesmessig sterkt knyttet til denne regionen i Italia.

Etter selv å ha hatt Piemonte som mitt «nabolag» i ti år kan jeg slå fast at mange av beskrivelsene er treffende.

Selv om forfatteren er åpenbart forelsket i både folkene, maten, vinen og selve regionen, så unnslår han heller ikke ett av intervjuobjektene å få komme med et solid spark til de innfødte. Velplassert – også selve sparket.

I tillegg til intervjuene ledsages boken av konkrete anbefalinger av restauranter og hoteller.

Nå blir neste tur ekstra moro.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.