Ifølge invitasjonen fra kulturhuset er billetter allerede lagt ut.

Aristene presenteres som nasjonalskatter:

"Vamp har med sine 26 år i bransjen, 14 innspilte album, over én million solgte plater og fem Spellemannspriser truffet blink på den norske folkesjelen og utviklet seg til å bli en del av eliten i norsk musikkliv."

"Øivind Blunck er hele Norges entertainer og har gjennom 50 år servert uforglemmelige øyeblikk – fra humoristiske krumspring med «Prima Vera» og gnistrende samspill med Hege Schøyen til usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk?"

Vamp er aktuelle med nytt album, som har fått navnet «Brev».

Øivind Blunck oppsummerer sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck». Trond Nagell Dahl, er kapellmester, mens Runar Borge har regi.

LES OGSÅ: ZZ Top kan bli flyttet til Stortorget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.