I vinter fortalte Ingrid Bjørnov på Facebook at hun  hadde fått kreft med spredning. Den planlagte konserten i Hamardomen er ifølge Bjørnar Pedersen i Collegium Vocale den første offisielle konserten hennes etter behandlingen.

For Collegium Vocales del er dette en konsert de lenge har hatt på planleggingsstadiet, forteller  Bjørnar Pedersen.

- Vi har prøvd å få det til siden vinteren 2014, sier han. Planen har vært å lage en konsert for det han kaller «gråtekor og tåreperser». Vi har valgt sanger som har fått folk til å grine gjennom århundrene, sier han.

– Dette kan være både klassisk og pop. Og «Blåmann Blåmann gutten min» hører med, for det er nok en tårefavoritt hos mange.

De ønsket også helt fra starten å gjøre  konserten sammen med Ingrid Bjørnov. Men det har vært en lang veg, konstaterer han, før datoen nå er klar. 9. juni er også lørdagen under Middelalderfestivalen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.