– Jeg synes grepet med å ha festival en hel måned er veldig vellykket. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra publikum på at de synes vi gir dem gode opplevelser, så det er vi veldig fornøyd med, sier Hogne Moe, og legger til at de kommer til å beholde denne formen neste år også.

Ansatte flere i år

I år hentet Prøysenhuset også inn ekstra ressurser under oppløpet til festivalen.

– I år er det to personer som deler festivalsjef-jobben, og som henger med til vi er ferdige med Oslo-Filharmonien. Min rolle er innholdsansvarlig, og for meg er det kjempefint. Jeg får fokusert mer på innhold, og så er jeg med på en del ting også, og kan gjøre det ordentlig. Det er et tegn på at vi er ferdig med dugnadsoppstarten, og er mer over i større drift, sier Moe.

Barneteater drar opp

Prøysenfestivalen opplevde bra besøk på flere av de største arrangementene, spesielt satsingen mot barn og unge.

– Både «Brakar og Joanna» og det å ha barneteater hver dag på dagsprogrammet, var veldig vellykket, så det blir heller sånn at vi gjør mer av det enn mindre neste år, sier Moe.

Årets Prøysenfestival omfatter også «Sommerkveld ved Mjøsa» med Oslo-Filharmonien.

– Jeg er helt sikker på at totalen blir god når det gjelder besøk. Vi har hatt jevnt bra med besøk hele tiden, og vi har vært forholdsvis heldige med været også, så vi når nok fjorårets besøkstall på 11.000.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.