Den middels trivelige komikeren Egil Hegerberg, nå for tiden mest kjent fra TV-suksessen Brille på NRK1 lider av vrangforestillinger om at han i tillegg til å være en festlig fyr også har et visst talent som sanger, låtskriver og musiker. Dette har avstedkommet en nærmest uendelig rekke plater og konserter med så vel hans Bare Egil Band som et utall andre grupper og prosjekter. Sist var han å se med sin egen TV-serie på NRK1 i høst hvor man kunne følge ham på turné Norge på kryss og tvers hvor han til hvert sted skrev og øvde inn en splitter ny låt med lokal vinkling, akkompagnert av sitt superbe backingband. Høydepunkter fra serien var å finne på de to kritikerroste dobbeltalbumene Norge på kryss og tvers volum 1 og 2 i fjor.

Nå fortsetter prosjektet utover i 2012. Denne gangen uten TV på slep kommer Egil med band til en rekke håndplukkete musikkfestivaler over det ganske land i løpet av våren og sommeren. Hvert sted får sin egen nye spesialdiktede sang med tematikk utplukket av Hegerbergs egenutviklete dataprogram, Låtgeneratoren. I tillegg får festivalpublikumet nyte godt av et utvalg høydepunkter fra reisen så langt, ofte med ekstra lokal vinkling, og andre eventuelle godbiter fra Hegerbergs øvrige musikalske katalog.

Bare Egil gjestet Gregers for noen uker siden (alene) og hadde for anledningen lest seg opp på trefelling i Strandgata. I de to nye Hamar-relaterte sangene kom Egil inn på den høyaktuelle tredebatten i Hamar, som har rast i spaltene: ”Hamar må få se til å få meid vekk den trerekka i Strandgata som ødelegger for byen”, sa Egil med glimt i øyet.

Fredag 29.6 er han klar for nye sprell og lover å komme til Hamar med fullt band

Det er tidligere kjent at El Cuero, Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen, Kirk Fletchher & The Douglas Group, Maria Mena med band, Jarle Berhoft med band, Mother's Finest, Kaizers Orchestra, Dunderbeist, Team Me, LidoLido og Kent er klar for Hamar Music Festival 2012. Forhåndssalg av dagsbilletter og festivalpass er i gang via Bilettservice/Posten/Seven Eleven/Narvesen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.